Elke zaterdag kijkmiddag! Klik hier

Dakkapel vervangen

U wilt een dakkapel vervangen als uw dakkapel lekt, een rot kozijn heeft of simpelweg verouderd is. Bij het vervangen van een dakkapel nemen wij, naast het plaatsen van de nieuwe dakkapel, ook het verwijderen en afvoeren van de oude dakkapel voor onze rekening. Onze dakkapellen zijn onderhoudsarm, goed geïsoleerd en creëren extra licht en ruimte.

Een nieuwe dakkapel plaatsen

Een nieuwe dakkapel plaatsen

Omdat wij een aannemersbedrijf zijn, hebben wij de expertise in huis om het vervangen van een dakkapel op een juiste wijze uit te voeren. Hierdoor bieden wij in het geval van een renovatie 15 jaar garantie op de dakkapel en de dakconstructie. Omdat ook de renovatie met de prefab werkwijze op één dag plaatsvindt blijft de overlast voor u zeer beperkt.

Wij nodigen u uit om op zaterdagmiddag tijdens onze open middag de verschillende mogelijkheden met ons door te nemen. Als u een bouwtekening of fotomateriaal van de situatie meeneemt, kunnen wij tot een goede inschatting van de prijs komen

Bekijk de soorten dakkapellen

De dakkapel wordt bij ons in de werkplaats gemaakt. In de werkplaats kunnen wij een hogere kwaliteit waarborgen dan bij opbouw op het dak. Hierdoor is de kans op lekkages kleiner en het afwerkingsniveau hoger in vergelijking met de traditioneel opgebouwde dakkapellen.

Heeft u vragen
of wilt u advies?

Bel ons gerust! 073 503 3794