Elke zaterdag kijkmiddag! Klik hier

Houten dakkapel

Onze houten dakkapellen worden gemaakt van duurzaam hardhout. Het kozijn is gemaakt van de houtsoort meranti en worden standaard voorzien van draaikiepramen. De boeidelen en zijwangen worden bekleed met garantie multipaint plaatmateriaal. U kunt ervoor kiezen om de zijwangen met red cedar rabatdelen te laten bekleden. Alle materialen worden geventileerd aangebracht voor een langere levensduur. Standaard wordt de dakkapel in grondverf opgeleverd. Wij kunnen de dakkapel uiteraard ook geschilderd, in de kleuren die u wilt, opleveren.

De dakkapellen van hout kunt u met verschillende opties uitbreiden. Onze prefab houten dakkapellen worden onder de ideale omstandigheden in onze werkplaats gemaakt. Ook voor houten dakkapellen geldt dat u 15 jaar garantie krijgt op de dakkapel en de constructie. 

Voorbeelden en prijzen

2,30 meter Prijs op aanvraag

Houten dakkapel van 2,30 meter breed en 1,50 meter hoog. De houten dakkapel wordt in grondverf opgeleverd, maar indien nodig kunnen we deze voor u schilderen.

Meer informatie
2,80 meter Prijs op aanvraag

Houten dakkapel van 2,80 meter breed en 1,50 meter hoog. De houten dakkapel wordt in grondverf opgeleverd, maar indien nodig kunnen we deze voor u schilderen.

Meer informatie
3,40 meter Prijs op aanvraag

Houten dakkapel van 3,40 meter breed en 1,50 meter hoog. De houten dakkapel wordt in grondverf opgeleverd, maar indien nodig kunnen we deze voor u schilderen.

Meer informatie
4,20 meter Prijs op aanvraag

Houten dakkapel van 4,20 meter breed en 1,50 meter hoog. De houten dakkapel wordt in grondverf opgeleverd, maar indien nodig kunnen we deze voor u schilderen.

Meer informatie
5 meter Prijs op aanvraag

Houten dakkapel van 5 meter breed en 1,50 meter hoog. De houten dakkapel wordt in grondverf opgeleverd, maar indien nodig kunnen we deze voor u schilderen.

Meer informatie
6,50 meter Prijs op aanvraag

Dakkapel van hout 6,50 meter breed en 1,40 meter hoog. De houten dakkapel wordt in grondverf opgeleverd, maar indien nodig kunnen we deze voor u schilderen.

Meer informatie

Heeft u vragen
of wilt u advies?

Bel ons gerust! 073 503 3794