Elke zaterdag kijkmiddag! Klik hier

Kunststof dakkapel 4,50 meter

Deze kunststof dakkapel is 4,50 meter breed en 1,50 meter hoog. De dakkapel is bekleed met Trespa. Het kozijn heeft 2 draai-kiep ramen en 3 vaste ramen.

4,50 meter vanaf € 9.145,00

Volledig onderhoudsvrije dakkapel van 4,50 meter, optimaal geïsoleerd en met diverse opties uit te breiden. De dakkapel worden standaard bekleed met volkern plaatmateriaal (trespa) in vele kleuren te verkrijgen. Deze platen worden volledig verlijmd. Als dakbedekking gebruiken wij kunststof dakbedekking epdm.

.

Specificaties Kunststof dakkapel 4,50 meter

 
Schuinte 45 graden incl
Kunststof kozijn incl
2 Draai- kiep ramen incl
Dubbel glas HR ++ incl
 
btw incl
Afvoer bouwmaterialen incl
15 Jaar garantie incl
Montage en plaatsing met een kraan tot 25m incl
 
Bekleed met trespa volledig verlijmd incl
Kunststof dakbedekking incl
Aluminium daktrim incl
Volledig geïsoleerd met pir platen incl
18 Ponds lood incl
Zijwangen binnenzijde afgetimmerd incl
In te brengen constructie voor traditioneel dak incl

Opties Kunststof dakkapel 4,50 meter

Ingebouwd rolluik of screen

Ingebouwde rolluik of screen. Deze zijn verkrijgbaar in vele ral kleuren en worden in de overstek weg gebouwd. De bediening is handbediend of met een motor.

Horren

In de draairamen van kunststof kozijnen is het mogelijk om insecten horren te plaatsen. Makkelijk van binnen te zetten of uit te nemen.

Ventilatieroosters

Ventielatie roosters zijn mogelijk en worden op het dubbel glas geplaatst. Deze zijn in vele ral kleuren te verkrijgen.

Boeideel in houtnerf

Het boeiboord en zijwangen van de dakkapel uitgevoerd in keralit. Een kunststof materiaal met een houtnerf ter verfraaiing. In vele ral kleuren te verkrijgen.

Kunststof kozijn in kleur

De kunststof kozijnen zijn in vele ral kleuren verkrijgbaar. In houtnerf of gladde uitvoering.

Keralit rabat delen

Kunststof delen met een houtnerf structuur. Voor een fraaie uitstraling van de dakkapel. In vele kleuren te verkrijgen.

Zinken sierkraal

Standaard wordt de dakrand uitgevoerd met daktrim. U kunt de dakrand ook uitvoeren met een sierkraal gezet van zink.

Sierlijsten

Om uw dakkapel een andere uitstraling te geven kunt u een sierlijst kiezen. Er is keuze uit verschillende sierlijsten voor op de boeidelen.

Jaloezieen

Jaloezieën tussen de beglazing. ideaal voor in een badkamer. De lamellen zijn van aluminium en in diverse kleuren verkrijgbaar. De bediening is handbediend doormiddel van een koord.

Kruisroeden

Er Is keuze uit kruisroeden op het glas (opplak roede) deze roedes worden aan de binnenzijde en buitenzijde van de ruit gemaakt of u kunt kiezen voor roedes tussen het dubbel glas. Deze keuze is handig met ramen wassen, hierbij heeft u een vlakke glas plaat, de roedes zitten immers tussen de glasplaten. beide keuzes zijn mogelijk bij houten of kunststof kozijnen.

Plissé gordijnen

Decoratie aan de binnenzijde van de dakkapel. Met plissé gordijnen licht doorlatend of verduisterend. heeft u de oplossing voor draaikiep ramen die naar binnen open gaan, elk draairaam of vast raam heeft zijn eigen plissé gordijn en is handbediend te gebruiken. De plissé gordijnen worden zonder schroeven gemonteerd op het kozijn.

Dakkapel met zijlicht

Voor nog meer licht kunt u de zijwangen uitvoeren met een zijlicht van dubbel glas HR++.

Dakkapel bekleden met zink

Dakkapel uitvoering in compleet zink, of alleen de zijwangen. Voor een moderne uitstraling en uiteraard onderhoudsvrij.

Velux dakramen

Het is mogelijk om een velux of fakro dakraam door ons te laten leggen. Dit zou dan wel in combinatie moeten met een dakkapel. Uw bestaande dakraam verplaatsen is ook mogelijk. Montage van de dakkapel en dakraam gebeurt beide in 1 dag.

Airco voor uw dakkapel

In de zomer kan het warm zijn op zolder. de vol automatische airco van Minirooftop zorgt voor een contante aangename temperatuur op uw kamer op zolder. deze airco word in het plat dak van de dakkapel weggewerkt. De binnen unit is een desingplaat die word gemonteerd in het plafond van de dakkapel, de buiten unit staat buiten op het dak (boven de desingplaat). Hierdoor zijn geen leidingen nodig die in het zicht komen.

Heeft u vragen
of wilt u advies?

Bel ons gerust! 073 503 3794