Elke zaterdag kijkmiddag! Klik hier

Maatwerk dakkapel

Van een maatwerk dakkapel wordt iedereen blij. Want wie heeft geen behoefte aan meer licht en ruimte in zijn/haar woning? Misschien droomt u al een tijdje van een eigen hobbykamer, logeerkamer of extra licht en ruimte in uw badkamer. Of misschien is er een gezinsuitbreiding op komst! Bij Van Grinsven Dakkapellen is iedere dakkapel een maatwerk dakkapel. Maar regelmatig krijgen wij echter vragen die net een stapje verder gaan. Aarzel niet om ons voor een uitdaging te stellen!

Een maatwerk dakkapel plaatsen

Een maatwerk dakkapel plaatsen

Bij Van Grinsven Dakkapellen is iedere dakkapel een maatwerk dakkapel. Zo hebben wij in het verleden onder andere dakkapellen geleverd met een leistenenbeslag, en dakkapellen met oud hollandse ornamenten gemaakt. Ook is het mogelijk om dakkapellen te bekleden met zink op de zijwangen of een dakkapel volledig met zink te bekleden. Er is tevens keuze in verschillende soorten sierlijsten voor op het boeideel.

Wij denken heel graag met u mee, maar helaas kunnen wij niet aan alle wensen tegemoet te komen. Omdat wij vasthouden aan onze prefab werkwijze is het niet mogelijk om nokverhogende of dakkapellen met schuine daken te realiseren. Aarzel echter niet om ons voor een uitdaging te stellen! Wij denken graag met u mee.

Bekijk onze verschillende soorten dakkapellen

Omdat er ontzettend veel mogelijk is met een maatwerk dakkapel, nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. U kunt rekenen op onze ervaring en ons advies. U bent ook welkom om ons op zaterdagmiddag tijdens onze open middag te bezoeken.

Heeft u vragen
of wilt u advies?

Bel ons gerust! 073 503 3794