Elke zaterdag kijkmiddag! Klik hier

Nieuwe dakkapel

Als wij een nieuwe dakkapel plaatsen dan doen we dit op de afgesproken dag met een kraan. Op deze manier kunnen we ook al het afval naar buiten takelen. Er gaat niets door het trappengat naar beneden, wat het risico op beschadigingen bij het plaatsen van een nieuwe dakkapel nihil maakt.

Een nieuwe dakkapel plaatsen

Een nieuwe dakkapel plaatsen

De werkwijze van de plaatsing van een nieuwe dakkapel is als volgt:

Om 8.00 uur komen onze monteurs bij u voorrijden. De dakkapel(len) worden op een aanhanger vervoerd. Tot half elf werken we aan de opening in het dak en het in orde maken van de constructie.

Om 10.30 uur arriveert de kraan. Het afval wordt verwijderd en de nieuwe dakkapel kan geplaatst worden! De aansluitingen met het dak worden ook gemaakt (lood inkloppen, waterdicht maken en binnenzijde afwerken).

Rond 14.00 uur is de klus geklaard. Nadat we uw zolder schoon achterlaten, lichten we de werking van de gekozen opties toe. Het genieten van meer ruimte en licht in uw woning kan beginnen!

Bekijk hieronder hoe een dag van plaatsen verloopt.

Bekijk welk dakkapel bij u past

Met  een dakkapel krijgt u er een mooie, nieuwe ruimte bij.  Daar wilt u natuurlijk lang en probleemloos gebruik van kunnen maken. Daarom gebruiken we voor onze dakkapellen alleen materialen van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben sinds 1992 ervaring in het maken van dakkapellen we weten dus precies welke materialen zich door de jaren heen bewezen hebben en hoe deze op de juiste manier verwerkt kunnen worden om uw dakkapel een langere levensduur te geven.

's Ochtends om 08:00 uur aanwezig, en omstreeks 14:00 helemaal klaar. Al het afval materiaal afgevoerd. Super. Dakkapel is precies zoals wij die willen hebben!

Heeft u vragen
of wilt u advies?

Bel ons gerust! 073 503 3794