Elke zaterdag kijkmiddag! Klik hier

Wij hebben wat te vieren!

13 september 2017

Wij hebben wat te vieren, we bestaan namelijk 25 jaar.

Van Grinsven dakkapellen is een familiebedrijf, opgericht in 1992 door Mari van Grinsven samen met zijn vrouw Mia van Grinsven. In een schuur bij het woonhuis werd begonnen met het maken van prefab dakkapellen. Er bleek vraag te zijn naar prefab dakkapellen en al snel werd de schuur groter en groter en kwam er het eerste personeel.

Na 16 jaar op de Heikantse Hoeve in Middelrode het bedrijf te hebben opgebouwd maakte we in 2009 met veel trots de overstap naar een ruimere locatie op het industriepark in de Kruisstraat. Op deze locatie was er de mogelijkheid de klanten nog beter te ontvangen en was de ruimte voor groei er.

Inmiddels zijn we al 25 jaar verder en durven we ons de dakkapellenspecialist van Noord-Brabant te noemen.
Het team bestaat op dit moment uit 8 personen waar al jaar en dag fijn mee samen wordt gewerkt.

Door de jaren heen is de prefab werkwijze geperfectioneerd en hebben we ons ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor particulieren en aannemers op het gebied van prefab dakkapellen. Wij zijn hierbij nooit de service en klantgerichte aanpak vergeten.

Tijdens de jaren aan het industriepark in de Kruisstraat zijn er veel aanpassingen geweest. Het internet en de social media zijn een steeds belangrijkere plaats in gaan nemen tijdens de werving van klanten. Via deze weg willen we iedereen een goede indruk geven van wat er mogelijk is bij ons. Daar blijven we dus mee bezig. Echter blijft onze zaterdagmiddag ook bestaan (zoals deze al is sinds 1992). Wij zijn wekelijks open op zaterdag van 12:00 tot 16:00 en op afspraak doordeweeks.
Wij blijven van mening dat deze momenten goed zijn om onze klanten op een eerlijke manier van de juiste informatie te voorzien.
Tevens zijn er in de afgelopen jaren veel aanpassingen geweest op het gebied van het gebruik van materialen. Als bedrijf staan we open voor deze nieuwe technieken.
De tijd leert ons dat isolatie een belangrijke factor is voor onze klanten.

September 2017 zal dan ook in het teken van ons 25 jarig jubileum staan. Samen met ons personeel zullen we dit dan ook zeker gaan vieren. Ook voor onze zakenrelaties toosten we in deze mand graag op dit overweldigende succes. Op naar nog vele jaren voortzetting!

We zullen zaterdag 9 september gesloten zijn in verband met ons jubileum.

Terug naar overzicht

Heeft u vragen
of wilt u advies?

Bel ons gerust! 073 503 3794