Elke zaterdag kijkmiddag! Klik hier

Over ons

Van Grinsven Dakkapellen is een servicegericht familiebedrijf dat in 1992 is opgericht door Mari van Grinsven. Door de jaren heen heeft hij de prefab werkwijze geperfectioneerd en heeft Van Grinsven Dakkapellen zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor particulieren en aannemers op het gebied van prefab dakkapellen. Tijdens het bestaan van Van Grinsven Dakkapellen heeft de wens en de tevredenheid van de klant altijd centraal gestaan.

Op dit moment zijn er zes vakmensen werkzaam bij Van Grinsven Dakkapellen. Samen zorgen zij ervoor dat wekelijks gemiddeld zeven dakkapellen hun weg naar de klant vinden. De afgelopen jaren hebben een groeiend aantal tevreden klanten voor een constante groei van ons bedrijf gezorgd. Hierdoor hebben we in november 2008 onze nieuwe locatie op industriepark de Kruisstraat in Rosmalen betrokken.

Wij werken volgens de prefab werkwijze. Dat betekent een snelle plaatsing tegen gunstige prijzen. Meer informatie over onze prefab dakkapellen en de plaatsing kunt u op deze pagina lezen.

Omdat wij onze garantie en service erg serieus nemen kiezen wij bewust voor een beperkt werkterrein. Ons werkterrein bestaat uit het gebied in een straal van maximaal 75 km rondom Den Bosch. 

Onze vacaturepagina vindt u hier.

Heeft u vragen
of wilt u advies?

Bel ons gerust! 073 503 3794