Elke zaterdag kijkmiddag! Klik hier

Werkwijze

Met onze werkwijze zorgen wij voor een minimale foutmarge. Dit is van groot belang omdat er in de constructie van uw dak gewerkt wordt. Kies daarom altijd voor een specialist in dakkapellen. Vergelijk goed voor u een keuze maakt.

Advies

Wij staan u graag telefonisch te woord. U kunt direct een inmeet-afspraak met ons maken. Wij komen de situatie bij u opnemen en geven u ter plekke een passend advies. Vervolgens maken wij voor u aan de hand van het gesprek en uw situatie een vrijblijvende offerte.

U kunt ook naar onze showroom en werkplaats komen waar we u advies kunnen geven van de vele mogelijkheden en oplossingen. Daar krijgt u natuurlijk ook een goed beeld van de kwaliteit van het eindproduct. We geven u direct een prijsindicatie mee. Als de prijsindicatie u aanspreekt dan komen we de situatie bij u inmeten om vervolgens een definitieve, vrijblijvende offerte te kunnen maken.

Productie dakkapel

Na uw akkoord op ons voorstel gaat de dakkapel in productie. In overleg met u plannen we een dag waarop we de dakkapel gaan plaatsen.

Plaatsen dakkapel

Op de afgesproken dag komen wij om 8.00 uur met uw nieuwe dakkapel voorrijden. Nadat we het gat en de dakconstructie in orde hebben gemaakt komt rond 10.30 uur de kraan om de dakkapel te plaatsen. Nadat de dakkapel is geplaatst maken we de aansluitingen in orde en rond 14.00 uur hebben we onze werkzaamheden afgerond. Vervolgens laten we u vol trots uw nieuwe dakkapel zien en nemen we nog even de gekozen opties met u door, en zullen daarna met een aanhanger afval richting huis gaan.

Altijd klant

Uiteraard blijft u onze klant dus mocht er onverhoopt iets mis zijn met de dakkapel neemt u contact met ons op en lossen we het meteen op.

Heeft u vragen
of wilt u advies?

Bel ons gerust! 073 503 3794