Elke zaterdag kijkmiddag! Klik hier

Familie Tramper

"We zijn zeer tevreden over het gehele proces. Na het eerste gesprek voelde het al goed en mede op basis daarvan is de keuze gevallen op Van Grinsven. Gedurende het proces toonde men zich erg flexibel over wensen en datum van plaatsing. Het plaatsen zelf verliep zeer voorspoedig. 's Ochtends om 8 uur begonnen en om 14.00 uur stond de dakkapel er op, water- en winddicht. Al met al van begin tot eind een goede service!"

De opdracht

De opdracht

Deze klant had een oude, lekkende dakkapel en moest vervangen worden voor een nieuwe dakkapel. Na het davies gesprek en het inmeten van de dakkapel. Is er voor gekozen om de dakkapel ondehoudsvrij te maken met kunststof materialen. Nu de oude toch verwijderd moest worden wilde de familie meteen een grotere dakkapel en dan wel binnen de vergunningsvrije regels.

Op de dag van plaatsing zijn we aan de slag gegaan met het los maken van de oude dakkapel en is links en rechts het dak verder open gezaagd. De kraan was om half 11 gearriveerd om al het afval weg te takelen en daarna de dakkapel te plaatsen, dit afavl is door ons meteen afgevoerd. Na deze werkzaamheden hebben we de aansluitingen met het dak gemaakt en alles wind dicht achter gelaten.

S'middag kon men, na uitleg van de gekozen opties van de nieuwe ruimte genieten.

De keuze

De dakkapel is volledig van kunststof materialen. Het kozijn heeft de kleur Ral. 9001 en de bekleding antraciet Ral. 7016. De zijwangen zijn bekleed met Keralit rabatdelen. In de 4 draairamen zitten insectenhorren. 

's Ochtends om 8 uur begonnen en om 14.00 uur stond de dakkapel er op, water- en winddicht!
9.0

Heeft u vragen
of wilt u advies?

Bel ons gerust! 073 503 3794